Kopieerapparaat-printer.nl


CookiesPrintkosten inzichtelijk en beheersbaar

Met Job Accounting II-software eenvoudig meer controle over workflow en printkosten

Sharp lanceert vandaag haar nieuwe Job Accounting II-software, waarmee bedrijven – pagina voor pagina – het verbruik van hun multifunctionele printers (MFP’s) kunnen monitoren. Bedrijven kunnen met die informatie hun budgetten, interne boekhouding en de uitsplitsing naar kostenplaatsen verbeteren. Alle MFP’s die gebruikmaken van Sharps OSA-platform 3.0 (of hoger) zijn te gebruiken in combinatie met de software.

Marco van Vliet, Product Marketing Manager van Sharp Electronics Benelux bv: “Veel bedrijven hebben moeite met het inzichtelijk maken en controleren van hun werkelijke printkosten. Onze nieuwe software is speciaal ontworpen om de efficiëntie bij bedrijven te vergroten door hen meer inzicht te geven in hun documentstromen en waar mogelijk print-, kopieer- en scankosten beheersbaar te maken.”

“Met Job Accounting II kunnen bedrijven gedetailleerde rapportages samenstellen en direct inzage in de kosten krijgen, zodat ze kunnen meten of ze aan hun commerciële, operationele en milieudoelstellingen voldoen,” aldus Marco van Vliet.

Job Accounting II-software

Bedrijven kunnen met de Job Accounting II-software (MX-SW310) het gebruik van de MFP door medewerkers bijhouden, opslaan en analyseren. Door de toegang tot de kopieer- en scaninstellingen, gebruikslimieten en tegoeden te beheren kunnen bedrijven controle uitoefenen op de kosten. Met behulp van autorisatierechten maakt Sharp het mogelijk per gebruiker de toegang tot specifieke functies in te stellen.

Naast de basissoftware zijn er twee aanvullende opties: de MX-SW311 en de MX-SW312, waarmee bedrijven over extra functies beschikken zoals vertrouwelijk afdrukken, follow me-printen en kostendoorbelasting van de MFP aan bijvoorbeeld klanten en projecten.

Uitbreidingsmodule MX-SW311

De MX-SW311-module is speciaal ontworpen voor de verwerking van vertrouwelijke informatie. Met de vertrouwelijk afdrukken- of follow me-functie kunnen gebruikers een opdracht afdrukken op iedere Sharp MFP die aangesloten is op het beveiligde netwerk op het moment dat zij zich bij de MFP bevinden. Hierdoor kunnen gebruikers zelf bepalen waar en wanneer zij de printopdracht willen uitvoeren en liggen vertrouwelijke documenten niet onbewaakt op de uitvoer van de printer tot ze opgehaald worden.

Uitbreidingsmodule MX-SW312

Met de MX-SW312-module kunnen bedrijven de printkosten eenvoudig rechtstreeks doorbelasten aan een specifieke klant, kostenplaats of projectcode. Printopdrachten kunnen als ‘persoonlijk’ of als ‘door te belasten aan de klant’ gelabeld worden. Bedrijven kunnen de rapporten en facturen doorsturen naar de klant of gebruiken voor de interne administratie.

“Bedrijven profiteren er enorm van als medewerkers en klanten zich bewust worden van hoeveel ze afdrukken en wat dat kost. De mogelijkheid om het aantal afdrukken rechtstreeks toe te wijzen aan een klant, project of kostenplaats betekent een uitkomst voor bedrijven die hun kosten alleen maar zien toenemen wanneer zij tijd investeren in het bijhouden van verschillende klanten en hun gebruik van de MFP’s,” voegt Marco van Vliet toe.

< Vorige Volgende >

Contact

linkedin logo

036-820 00 40

twitter logo

Tweets

   jQuery(function($){
    $(".tweet").tweet({
     join_text: "auto",
     username: "print_sharp",
     avatar_size: 48,
     count: 3,
     auto_join_text_default: " we said, ",
     auto_join_text_ed: " we ",
     auto_join_text_ing: " we were ",
     auto_join_text_reply: " we replied ",
     auto_join_text_url: " we were checking out ",
     loading_text: "tweets laden..."
    });
   });