Kopieerapparaat-printer.nl


CookiesNieuwe Sharp A3-multifunctionals

Sharp lanceert drie all-in-one A3 printers in februari 2013. Deze multifunctionals zijn uitgerust met een multi-touch bedieningsscherm en bieden ondersteuning voor cloud-toepassingen.
De nieuwe A3 kleuren multifunctionals MX-2640N, MX-3140N en de MX-3640N bieden allen functies als printen, kopieren, scannen, faxen en documentverwerking. Dit zijn de eerste cloud-ready MFP’s van Sharp en uitermate geschikt voor veeleisende IT-omgevingen. De MX-2640N, MX-3140N en MX-3640N kunnen A4 afdrukken in zowel kleur als zwart-wit. Dat doen zijn met een snelheid van 26 pagina’s per minuut (ppm), 31 ppm en 36 ppm. De machines beschikken standaard over een papiercapaciteit van 600 vel. De papiercapaciteit kan worden uitgebreid tot maximaal 6.600 vel.

De nieuwe multifunctionals van Sharp zijn uitgerust met een 10,1 inch kleuren LCD display met multi-touch bediening en een ge├»ntegreerd uitschuifbaar toetsenbord. Het display kan gekanteld worden in drie verschillende standen. Het display biedt de gebruikers de mogelijkheid om afbeeldingen en miniatuurweergaven van gescande documenten via aanraking te roteren, de volgorde ervan wijzigen, pagina’s toevoegen of verwijderen om ze vervolgens af te drukken, archiveren of te versturen.

De all-in-one A3 printers van Sharp hebben standaard bedrade en draadloze netwerkverbinding, een harde schijf van 320 GB met NAS-functie en twee usb-poorten. De modellen zijn compatibel met de SharpDesk Mobile app voor iOS- en Android-apparaten, hiermee kunnen gebruikers draadloos bestanden vanaf hun smartphone of tablet afdrukken, scannen en delen.

< Vorige Volgende >

Contact

linkedin logo

036-820 00 40

twitter logo

Tweets

   jQuery(function($){
    $(".tweet").tweet({
     join_text: "auto",
     username: "print_sharp",
     avatar_size: 48,
     count: 3,
     auto_join_text_default: " we said, ",
     auto_join_text_ed: " we ",
     auto_join_text_ing: " we were ",
     auto_join_text_reply: " we replied ",
     auto_join_text_url: " we were checking out ",
     loading_text: "tweets laden..."
    });
   });