Kopieerapparaat-printer.nl


CookiesNieuwe KYOCERA MITA multifunctionals

KYOCERA MITA Nederland B.V. heeft een nieuwe lijn geïntroduceerd bestaande uit 11 multifunctionals. De lijn, TASKalfa genoemd, bestaande uit kleuren- en zwart-wit printers hebben dezelfde interface, hetzelfde softwareplatform en uitwisselbare accessoires.

Doordat in het ontwerp ook bijvoorbeeld de papierlades en afwerkingsopties overeenkomen, kunnen de onderdelen makkelijk uitgewisseld worden tussen de verschillende apparaten. De multifunctionals zijn er in de klasse mid-range tot high-end. Ze kunnen afdruksnelheden van 30 tot 80 pagina’s per minuut halen.

De MFP’s in de hele lijn zijn gebaseerd op hetzelfde softwareplatform, dat IPv6 en IPSec ondersteunt, en Gigabit Ethernet. IPSec (Internet Protocol Security) is een standaard voor het beveiligen van het internetprotocol (IP). Dit gebeurd door middel van encryptie en/of authentificatie op alle IP-pakketten. IPSec ondersteunt beveiliging vanaf het 3e niveau van het OSI-model, de netwerklaag. HyPAS zorgt ervoor dat de printmachines direct via het control panel geïntegreerd worden met DMS- en ERP-systemen.

HyPAS, wat staat voor Hybrid Platform for Advanced Solutions, is een krachtig en schaalbaar oplossingenplatform van KYOCERA dat de prestaties van haar multifunctionals optimaliseert.  Dit kan door middel van op maat gemaakte, geïntegreerde software-applicaties die speciaal ontworpen zijn om uw documentoplossingen naar uw behoefte te realiseren. Eindgebruikers kunnen hierdoor profiteren van een vereenvoudigde en snellere productie, wat resulteert in een verbeterde productiviteit en efficiëntie.

Kyocera heeft bij het ontwerp van deze lijn aandacht besteed aan het milieu. Zo kan er energie bespaard worden door middel van een ‘week-timer’. Hiermee kan je onder andere aangeven hoe laat de machine in- en uit-geschakeld moet worden. Zo kun je bijvoorbeeld ook aangeven dat de machine in het weekend uit moet blijven. Een andere oplossing  is de fuser, deze word door inductie verhit. Hierdoor word de fuser sneller opgewarmd en verbruikt deze minder energie.

Productiviteit en betrouwbaarheid staan bij zwart-wit multifunctionals hoog in het vaandel. Hierdoor heeft Kyocera MITA het ontwerp van de 35-80 ppm-lijn aangepast. De papierrouting is aangepast waardoor er minder kans is op het vastzitten van vellen en problemen met papieraanvoer. De printers hebben tot acht verschillende manieren van invoer, één hiervan is een side deck voor 3000 vel.

< Vorige Volgende >

Contact

linkedin logo

036-820 00 40

twitter logo

Tweets

   jQuery(function($){
    $(".tweet").tweet({
     join_text: "auto",
     username: "print_sharp",
     avatar_size: 48,
     count: 3,
     auto_join_text_default: " we said, ",
     auto_join_text_ed: " we ",
     auto_join_text_ing: " we were ",
     auto_join_text_reply: " we replied ",
     auto_join_text_url: " we were checking out ",
     loading_text: "tweets laden..."
    });
   });