Kopieerapparaat-printer.nl


CookiesGFI: fax-oplossing naar de cloud

GFI Software introduceert een cloud gebaseerde fax-oplossing. Dit is speciaal ontworpen om voor klein tot middelgrote bedrijven. GFI FaxMaker Online biedt de mogelijkheid om met elk apparaat, dat verbonden is met het internet, te kunnen faxen. Hierdoor is er dus geen hardware, software of een faxnummer nodig.

Voor bedrijven en organisaties is het belangrijk om faxen te ontvangen en te versturen om aan beveiliging voorschriften te voldoen. In 2012 is er een onafhankelijk onderzoek gehouden onder 1800 kantoormedewerkers. Hieruit is gebleken dat 85 procent van deze kantoormedewerkers gebruik maakt van een fax. Uit ditzelfde onderzoek is gebleken dat 48 procent wel eens een fax hebben gelezen die niet voor hem of haar bestemd was. Bij GFI FaxMaker Online komt er geen papier meer aan te pas. Daarnaast zorgt FaxMaker ervoor dat de binnenkomende faxen direct naar de juiste persoon of groep wordt gestuurd.

FaxMaker Online is in verschillende paketten beschikbaar voor kleine bedrijven tot grote organisaties. Het begint bij 12,75 per maand. Elk abonnement is inclusief een eigen faxnummer. De kosten worden maandelijks gefactureerd en de klanten kunnen hun verbruik zien in de klanten portal van GFI. In deze portal kunnen de klanten ook abonnementen toevoegen en opzeggen.

< Vorige Volgende >

Contact

linkedin logo

036-820 00 40

twitter logo

Tweets

   jQuery(function($){
    $(".tweet").tweet({
     join_text: "auto",
     username: "print_sharp",
     avatar_size: 48,
     count: 3,
     auto_join_text_default: " we said, ",
     auto_join_text_ed: " we ",
     auto_join_text_ing: " we were ",
     auto_join_text_reply: " we replied ",
     auto_join_text_url: " we were checking out ",
     loading_text: "tweets laden..."
    });
   });