Kopieerapparaat-printer.nl


CookiesDe multifunctional op uw kantoor

De multifunctionals zijn tegenwoordig niet meer uit uw kantoor omgeving weg te denken. Ze zijn de vervanger voor de fax, (kleuren)scanner, kopieermachine en uw laserprinter. Al deze apparaten kunnen door één machine vervangen worden.

Tegenwoordig blijft het niet meer bij alleen afdrukken. De multifunctionals kunnen ook uw afdrukken perforeren en nieten, zodat met één opdracht vanaf uw werkplek een compleet boek kan worden geproduceerd.

De kwaliteit van deze prints zijn zeer goed en voor zakelijke gebruikers kunt u een onderhoudscontract afsluiten. Alle verbruikkosten zoals toners en verbruiksmaterialen, op het papier en de nietjes na, zijn in dit contract inbegrepen. Uw machine krijgt preventief en correctief onderhoud waardoor u verzekerd bent van goed functionerende kopieerapparatuur.

Er zijn zwart-wit multifunctionals, kleuren multifunctionals, scanners en printers. Geschikt voor hoge en lage afdrukaantallen per maand. De machines zijn volledig op uw wensen af te stemmen door de verschillende opties die erop geïnstalleerd kunnen worden.

Bent u benieuwd welke afdrukapparatuur bij u past? Neem dan contact met ons op of vraag vrijblijvend een gratis offerte aan. Wij kunnen een offerte voor u maken van een multifunctional die het meest aan uw wensen voldoet.

< Vorige Volgende >

Contact

linkedin logo

036-820 00 40

twitter logo

Tweets

   jQuery(function($){
    $(".tweet").tweet({
     join_text: "auto",
     username: "print_sharp",
     avatar_size: 48,
     count: 3,
     auto_join_text_default: " we said, ",
     auto_join_text_ed: " we ",
     auto_join_text_ing: " we were ",
     auto_join_text_reply: " we replied ",
     auto_join_text_url: " we were checking out ",
     loading_text: "tweets laden..."
    });
   });