Kopieerapparaat-printer.nl


CookiesBeveilig uw afdrukapparatuur

Hoe zou u het vinden als uw persoonlijke gegevens door een bedrijf op straat zou komen te liggen? Niemand wilt natuurlijk dat dit hem of haar overkomt.

Helaas gebeurd dit toch. Volgens een onderzoek in 2010 drukt de Nederlandse werknemer al 28 afdrukken per dag af.  In dat zelfde jaar behoorden er 7.3 miljoen Nederlanders tot de werkzame beroepsbevolking. Dat zijn alleen al 204.4 miljoen afdrukken per dag!  Stel dat van de 28 afdrukken die de Nederlandse werknemer per dag maakt 10% persoonlijke informatie bevat, dat betekend dat er dagelijks 20.4 miljoen afdrukken gemaakt worden. Grote kans dat er per dag minimaal wel één afdruk van u tussen zit!

De multifunctionals van tegenwoordig, geproduceerd na 2001,  hebben allemaal een eigen interne harde schijf. Op de schijf worden alle afdrukken, zoals kopieën, prints, faxen en scans die de multifunctional heeft gemaakt opgeslagen. Dat betekend dus dat er gegevens van u op deze afdrukapparatuur kan staan.

Om te voorkomen dat deze informatie uit kan lekken zijn er verschillende leveranciers die oplossingen bieden voor dit probleem. Het verschilt van het versleutelen tot het overschrijven van de bestanden. Vraag uw leverancier wat voor oplossing zij u kunnen bieden om te voorkomen dat uw gegevens van uw bedrijf en/of klanten op straat komt te liggen

Bent u benieuwd naar wat wij u kunnen bieden? Neem dan contact met ons op.

Bekijk onderstaande video voor meer informatie over dit onderwerp.

 

Bronnen:
Profnews
Centraal Bureau voor de Statistiek

< Vorige Volgende >

Contact

linkedin logo

036-820 00 40

twitter logo

Tweets

   jQuery(function($){
    $(".tweet").tweet({
     join_text: "auto",
     username: "print_sharp",
     avatar_size: 48,
     count: 3,
     auto_join_text_default: " we said, ",
     auto_join_text_ed: " we ",
     auto_join_text_ing: " we were ",
     auto_join_text_reply: " we replied ",
     auto_join_text_url: " we were checking out ",
     loading_text: "tweets laden..."
    });
   });