Kopieerapparaat-printer.nl


CookiesPrinter kopen

Wilt u een andere printer kopen? Wij adviseren u graag op dit gebied. Er zijn namelijk veel punten waarop u moet letten bij de aanschaf van een printer. Maakt u bijvoorbeeld weinig afdrukken en drukt u uw foto’s af via een foto service? Dan is het verstandig om een goedkope printer te kopen. Wanneer u veel afdrukken per maand maakt is het verstandig om te overwegen om een laserprinter, of professionele multifunctionals aan te schaffen in plaats van een inkjet printer. Op lange termijn kan dit voordelig zijn voor de printkosten, maar dit verschild per merk en per model. Laat u hier dus altijd in adviseren.

Maakt u veel dubbelzijdige afdrukken, print u veel afbeeldingen. Dit zijn nog maar enkele punten waarop u moet letten bij het aanschaffen van een printer, welke kunnen resulteren in andere printers dan die u in eerste instantie in gedachte had. Daarom adviseren wij u graag zodat u de keuze krijgt tussen de afdrukapparatuur die aan uw wensen en eisen voldoet.

Bij ons is het ook mogelijk om op verschillende manieren uw nieuwe multifunctional, scanner of printer te financieren. In een koopsituatie bieden wij u de mogelijkheid een onderhoudscontract op uw afdrukapparatuur af te sluiten. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat de afdrukapparatuur haar preventieve onderhoudsbeurten krijgt.

In geval van een schade of een storing komt er zo spoedig mogelijk een monteur bij u langs.  Daarnaast zijn verbruiksmaterialen zoals drum en toner inbegrepen, echter zijn het papier en de nietjes niet in het contract inbegrepen.

 

< Vorige Volgende >

Contact

linkedin logo

036-820 00 40

twitter logo

Tweets

   jQuery(function($){
    $(".tweet").tweet({
     join_text: "auto",
     username: "print_sharp",
     avatar_size: 48,
     count: 3,
     auto_join_text_default: " we said, ",
     auto_join_text_ed: " we ",
     auto_join_text_ing: " we were ",
     auto_join_text_reply: " we replied ",
     auto_join_text_url: " we were checking out ",
     loading_text: "tweets laden..."
    });
   });