Kopieerapparaat-printer.nl


CookiesMultifunctional

De afdrukapparatuur van tegenwoordig hebben steeds meer mogelijkheden. Zo kunnen de printers naast afdrukken ook scannen, faxen en kopiëren. Daarom worden deze apparaten ook wel multifunctionals, multifuctionele printers (MFP) of all-in-one printers genoemd. Deze multifunctionals kunnen ook beschikken over een netwerkkaart waardoor u dit afdrukapparaat ook op het netwerk kunt aansluiten. Vanaf elk gewenste locatie binnen het netwerk kunt u opdrachten naar deze printer verzenden.

Daarnaast wordt de mogelijkheid geboden om extra opties aan de multifunctional toe te voegen zoals: nieten, perforeren, vouwen en boekjes maken.

De multifunctionals kunnen de meest voorkomende papierformaten, zoals A5, A4 en A3, aan.

De wens binnen vele bedrijven is echter een kopieermachine te hebben met een kleinere omvang zodat deze in de buurt van een werkplek geplaatst kan worden. Om deze reden zijn er ook enkel A4 kopieermachines. Deze kleinere apparaten kunnen toch een groot afdrukvolume per maand aan en kunnen vaak uitgevoerd worden met de printer- en scanfunctionaliteit.

Daarnaast heeft u op de nieuwste kopieermachines tegenwoordig ook vaak de keuze dit eventueel in kleur te doen tegen een veel lagere afdrukprijs dan u vaak gewend bent op losse kleurenlaserprinters.

< Vorige Volgende >

Contact

linkedin logo

036-820 00 40

twitter logo

Tweets

   jQuery(function($){
    $(".tweet").tweet({
     join_text: "auto",
     username: "print_sharp",
     avatar_size: 48,
     count: 3,
     auto_join_text_default: " we said, ",
     auto_join_text_ed: " we ",
     auto_join_text_ing: " we were ",
     auto_join_text_reply: " we replied ",
     auto_join_text_url: " we were checking out ",
     loading_text: "tweets laden..."
    });
   });