Kopieerapparaat-printer.nl


CookiesGoedkope printer

Waar op te letten voor een goedkope printer? Printers zijn er in allerlei soorten en maten, en ook de functionaliteiten verschillen. Zo kan de een alleen zwart-wit afdrukken maken, terwijl de andere volledige foto’s kan afdrukken, en weer een ander kan zelfs printen, kopiëren, scannen en faxen. De aanschafprijs van een goedkope printer is nog maar één ding. Wat een van de belangrijkste kosten zijn, zijn de kosten om af te drukken. Denk hierbij aan energie kosten, verbruiksmaterialen zoals inkt, toner en papier. En misschien wel het allerbelangrijkste punt, de gebruiksvriendelijkheid van de printer.

Een goedkope printer kan goedkoop zijn in de aanschaf, maar let ook op hoe duur de cartridges of toners zijn, en hoeveel afdrukken er ongeveer mee gemaakt kunnen worden. Dit kan per merk en model aanzienlijk verschillen. Dat betekent dat op jaarbasis dit tot hoge kosten kunnen oplopen. De gebruiksvriendelijkheid van de printer wordt bekeken door te kijken welke stappen ondernomen moeten worden om een simpele afdruk, scan of kopie te maken. En er wordt gekeken hoe de printer zwart-witpagina’s afdrukt wanneer het kleur op is. Sommige printers stoppen helaas met printer als de kleuren óf de zwarte cartridge op is. Dit kan erg vervelend zijn als u een tekstdocument wilt afdrukken wat niet lukt omdat er geen kleur meer aanwezig is.

Wat is voor u de goedkoopste printer? Controleer en vergelijk voor u gaat aanschaffen, zo ontstaan er nooit verrassingen en weet u wat u kwijt bent. Wilt u advies op dit gebied, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag.

< Vorige Volgende >

Contact

linkedin logo

036-820 00 40

twitter logo

Tweets

   jQuery(function($){
    $(".tweet").tweet({
     join_text: "auto",
     username: "print_sharp",
     avatar_size: 48,
     count: 3,
     auto_join_text_default: " we said, ",
     auto_join_text_ed: " we ",
     auto_join_text_ing: " we were ",
     auto_join_text_reply: " we replied ",
     auto_join_text_url: " we were checking out ",
     loading_text: "tweets laden..."
    });
   });