Kopieerapparaat-printer.nl


CookiesAll in one printers

De all in one printers, de naam zegt het al: alles in één. Ze kunnen printen, kopiëren, scannen en sommigen zelfs ook faxen. Deze all in printer is geschikt voor op kantoor maar ook voor thuisgebruik. Een groot voordeel is dat het weinig ruimte in beslag neemt, u hoeft geen apart apparaat voor elke functie die u wilt hebben. Hierdoor bent u ook geen extra kosten kwijt. Daarnaast heeft u genoeg aan één stroomsnoer, één netwerkkabel en één usb-kabel om de all in one printer aan te sluiten op uw netwerk of computer.

Dankzij de all in one printers hoeft u minder handelingen te verrichten. U scant een document in, en vanaf de printer is het mogelijk het digitale document te faxen of te mailen, mits deze over een fax of een netwerkverbinding beschikt.

De all in one printers domineren inmiddels de printermarkt, maar het is nog altijd mogelijk om de losse functie in een apart apparaat aan te schaffen. Zoals een scanner, copier, fax en printer. Vaak worden de normale printers als ‘single use’ printers aangeduid. Het prijsverschil tussen de single use en all in one printers is tegenwoordig in veel gevallen niet zo heel groot. Dat maakt het voordeliger om voor een klein beetje meer geld uit te geven waardoor u een scanner en copier bij uw printer krijgt.

< Vorige Volgende >

Contact

linkedin logo

036-820 00 40

twitter logo

Tweets

   jQuery(function($){
    $(".tweet").tweet({
     join_text: "auto",
     username: "print_sharp",
     avatar_size: 48,
     count: 3,
     auto_join_text_default: " we said, ",
     auto_join_text_ed: " we ",
     auto_join_text_ing: " we were ",
     auto_join_text_reply: " we replied ",
     auto_join_text_url: " we were checking out ",
     loading_text: "tweets laden..."
    });
   });